
Ohio Department of Transportation 
Prebid Questions

Project No.  040550 Sale Date - 10/20/2004

Reerance number seven(7) requires 53 Ea. Sign Attachement Asseembly.

According to the general summary this material is further broken down as 46 Ea. required on SR-57 and 7 Ea. on SR-113.

After review of the sub-summary sheet for these two SR's I am unable to locate the sing size or the type of structure these new 
attachments are to be mounted onto.

After reviewing standard drawing TC-22.20, this information is required to provide the correct assembly length and hole spacing 
for it's attachment.

The question is will the information required be provided before the bid date or after the award.

Thanks 

Steve

Question Submitted: 10/7/2004

On plan sheet 2 paragraph 5 "Quantities of sign attachment assemblies, sign support assemblies and sign backing 

assemblies have been included for use as necessary, when directed by the Engineer."
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All prospective bidders, subcontractors, suppliers, materialmen and all others who have an interest in these prebid questions and answers are advised 
that these items are being provided for informational purposes only and are not part of the bidding documents.  If a question warrants a clarification, 

the Department will issue an addenda addressing the request for clarification to all plan holders.  If the Department believes that the bidding 
documents adequately address the request, the contractor will be advised accordingly.


