
Ohio Department of Transportation 
Prebid Questions

Project No.  050594 Sale Date - 12/2/2005

Regarding Ref No 4 Bridge Railing Removed as Per Plan.
Plan Sheet 8 calls for patching of concrete structures as per section 519 be included in this item.  Is the extent of this patching 
only at the railing anchor bolt locations or the entire curb and sidewalk?

Question Submitted: 11/29/2005

Patching of concrete structures as per section 519 shall only be performed on unsound curb and sidewalk concrete 

in the immediate vicinity of the railing anchor plates.
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All prospective bidders, subcontractors, suppliers, materialmen and all others who have an interest in these prebid questions and answers are advised 
that these items are being provided for informational purposes only and are not part of the bidding documents.  If a question warrants a clarification, 

the Department will issue an addenda addressing the request for clarification to all plan holders.  If the Department believes that the bidding 
documents adequately address the request, the contractor will be advised accordingly.


