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You need to change the type 2 pavement markings to type 1.

Question Submitted: 3/22/2010 1Question Number:

Bid Form Section 9 - RETAINING WALL, Ref #118 - Geogrid. The "typical connector detail" on sheet 96 calls out ASTM D 4595 
for the geogrid type but that ASTM # is a Tensile Strength Test. Could you clarify what geogrid should be used?  Given different 
geogrid aperture sizes, "sagging" of the geogrid may occur between the segmental wall units and the sheet pilling.  Is "sagging" 
geogrid acceptable?  If not, how will "sagging" be eliminated?

Question Submitted: 4/7/2010

Please see  Item Special - GEOGRID  plan note on sheet 10 of 126.  The required geogrid is outlined in the plan 

    note.  As shown in the details on sheet 96 of 126, the geogrid shall be installed so no slack exists. 

2Question Number:

The General Notes for Item 530, Special - Structure Misc.: Prefabricated Steel Truss Bridge call for a minimum 5" reinforced 
concrete wearing surface to be placed on metal stay-in-place forms.  There is no pay item for the wearing surface concrete.  

    Should there be?If there is no pay item, what is the width of the bridge deck?Is the wearing surface to be class C concrete 
or class S concrete?

Question Submitted: 4/9/2010 3Question Number:
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All prospective bidders, subcontractors, suppliers, materialmen and all others who have an interest in these prebid questions and answers are advised 
that these items are being provided for informational purposes only and are not part of the bidding documents.  If a question warrants a clarification, 

the Department will issue an addenda addressing the request for clarification to all plan holders.  If the Department believes that the bidding 
documents adequately address the request, the contractor will be advised accordingly.


