
Ohio Department of Transportation 
Prebid Questions

Project No.  070433 Sale Date - 9/12/2007

The proposal quantities for ref 77 & 78 do not match the EBS file.  Which is correct?

Question Submitted: 9/10/2007

Standard language in the addendum:  The quantity sheets that show revised items will no longer be attached to the 

addenda. All Reference Item revisions are reflected in the EBS files (Expedite) for this project.   The quantities in the 

addendum match the quantities in the EBS file, which is all that is required.

1Question Number:

  Will water crossing be permitted?Can the mound of material on the NorthEast corner of Rt32 and Rt335 be used as borrow 
material?

Question Submitted: 9/7/2007

A1: The determination that a Waterway Permit was not required for this project was based on construction of this 
project with no work below the normal water elevation.  See Waterway Permit note on Sheet 20 of 38.   A2:  The 

Contract Documents do not identify any waste or borrow locations.  See CMS Section 107.11.A.2.

2Question Number:
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All prospective bidders, subcontractors, suppliers, materialmen and all others who have an interest in these prebid questions and answers are advised 
that these items are being provided for informational purposes only and are not part of the bidding documents.  If a question warrants a clarification, 

the Department will issue an addenda addressing the request for clarification to all plan holders.  If the Department believes that the bidding 
documents adequately address the request, the contractor will be advised accordingly.


