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Project No.  060061 Sale Date - 1/27/2006

Item 2 GATE REMOVED FOR REUSE 1 EACH.
On plan sheet 6/8, the plan notes "existing gate to be removed and relocated @ SLD 45". Is the gate to be relocated and paid for 
in Item 2? If so, what detail applies to its relocation? 

Question Submitted: 1/10/2006 1Question Number:

The project proposal book section 0003, drainage, line 0009 calls for 64 feet of 12" conduit, type A.
The project plans page 8 of 8 calls for 64 feet of 8" conduit, type A.
Please clarify which conduit size is correct.

Respectfully submitted,
David Stager

Question Submitted: 1/11/2006 2Question Number:

THE GENERAL NOTE ON PAGE 4A OF THE PLANS CALLS FOR DITCH CLEANOUT, THERE IS NOT AN ITEM FOR THIS 
WORK, WHERE SHOULD WE INCLUDE THE COSTS FOR THIS ITEM?

Question Submitted: 1/18/2006

There is no pay item for  ditch cleanout, and this work will not be performed in this project.  Per CMS 105.04 the 

Proposal has precedence over the plan.  Disregard the plan note.

3Question Number:

Ref. 2 is a gate removed.  There should be a gate rebuilt bid item if the gate is going to be reinstalled.

Question Submitted: 1/8/2006 4Question Number:
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All prospective bidders, subcontractors, suppliers, materialmen and all others who have an interest in these prebid questions and answers are advised 
that these items are being provided for informational purposes only and are not part of the bidding documents.  If a question warrants a clarification, 

the Department will issue an addenda addressing the request for clarification to all plan holders.  If the Department believes that the bidding 
documents adequately address the request, the contractor will be advised accordingly.


