
Ohio Department of Transportation 
Prebid Questions

Project No.  080607 Sale Date - 11/5/2008

Will a truck mounted attenuator be required as shown on plan sheets 9-12 for the lane closures as shown?  If they are required 
will ODOT add a pay item for them?

Question Submitted: 10/2/2008

The TMA's are required per plan sheets #9-12 and the TMA will be paid for under 614 Lump Sum Maintaining Traffic. 

1Question Number:

The maximum lift thickness allowed for 302 asphalt base is a minimum of 4" per the 2008 ODOT spec. book, section 302.04.  
Sinca a 3" lift is specified for this project, will this requirement be waved or will the Dept. change the material?

Question Submitted: 10/2/2008

Please see CMS 105.04 Coordination of the Contract Documents.  A 3" lift thickness for this project is acceptable.

2Question Number:
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All prospective bidders, subcontractors, suppliers, materialmen and all others who have an interest in these prebid questions and answers are advised 
that these items are being provided for informational purposes only and are not part of the bidding documents.  If a question warrants a clarification, 

the Department will issue an addenda addressing the request for clarification to all plan holders.  If the Department believes that the bidding 
documents adequately address the request, the contractor will be advised accordingly.


