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Prebid Questions

Project No.  065009 Sale Date - 7/12/2006

The majority of the repairs are within an area boardered by state roads can the area below the repair be used for temporary 
storage of dirt?

Question Submitted: 7/7/2006

The provisions of Section 106.05 of the C&MS applies, with the approval of the engineer.  Drainage, clear zone, sight 

distance, etc. would have to be considerations.

1Question Number:

IS THERE A PAGE 11A WITH INSTALLATION DETAILS FOR WORK ZONE RAISED PAVEMENT MARKERS AS PER NOTE 
ON PAGE 16, IF NOT ARE TRPM'S REQUIRED ON THIS PROJECT?

Question Submitted: 7/8/2006

At one time, we included Work Zone Raised Pavement Markings in the project, but due to the limited construction 
times involved for each site and phase of MOT, we decided not to use them. The note should have been deleted. 

There is no sheet 11A. There are no pay items for Work Zone Raised Pavement Markings in the General Summary or 

Proposal.
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All prospective bidders, subcontractors, suppliers, materialmen and all others who have an interest in these prebid questions and answers are advised 
that these items are being provided for informational purposes only and are not part of the bidding documents.  If a question warrants a clarification, 

the Department will issue an addenda addressing the request for clarification to all plan holders.  If the Department believes that the bidding 
documents adequately address the request, the contractor will be advised accordingly.


